Beeld.html

Bla Bla Bla voor Beginners


Bla Bla bla voor Beginners is een humorvolle interactieve voorstelling over communicatie.

Geen gespreksmodellen, feed-back-raketten, slecht-nieuws-piramides, assertiviteits-oefeningen, dans-je-vrij-middagen of complot-theorieën, maar een korte voorstelling die terugvoert naar de basis. Contact maken.


Kim Goedegebure laat met haar scherpe humor en doeltreffendheid laten zien waar communicatie echt om draait. Met de vraag: ‘Hoe maak ik contacten met de mensch?’ heeft Kim zelf jarenlang geworsteld. Als trainingsactrice
heeft zij de nodige ervaring opgedaan om tot
de conclusie te komen dat het allemaal nog veel beter kan. En nu heeft zij eindelijk de waarheid gevonden.


Bla Bla Bla voor Beginners gaat over onbevangen een gesprek aangaan. Een open mindset hebben en houden. Dit geldt voor alle mogelijke gesprekken binnen een team, functioneringsgesprekken, slecht nieuws gesprekken, en over wie de schaar uit het kopieerhok steeds weghaalt.

Deze voorstelling kan worden ingezet voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld als ijsbreker op een trainingsdag,  maar ook als dynamische afsluiter van team-uitje of bureau-dag. De voorstelling is inhoudelijk af te stemmen op de doelgroep, en uitermate geschikt om aan te passen aan de de specificaties die passen binnen uw bedrijf. Kim Goedegebure brengt Bla Bla Bla voor Beginners samen met Renate Reijnders.

Welkom_bij_Reijn_en_Goed_Theatermakers.html
Cabaretduo_Reijn_en_Goed.html
Bedrijven.html